Galatasaray'a sürpriz isim: Ömer Toprak

Ömer Toprak

Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, aradığı ismi Almanya'da bulduğu iddia edildi. Sarı kırmızılıların, gurbetçi futbolcu Ömer Toprak için Borussia Dortmund ile kiralama görüşmeleri başlattığı ifade edildi.

Transfer çalışmalarını hızla sürdüren Galatasaray, transfer sezonunun kapanmasına az bir süre kala forvet ve defans transferlerini tamamlamak istediği ifade edildi. Sarı kırmızılıların defansa Borussia Dortmund'un gurbetçi oyuncusu ile ilgilendiği iddia edildi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Lucien Favre’nin milli oyuncuyu Leipzig maçının 18 kişilik kadrosuna almaması üzerine kolları sıvadığı ve Abdurrahim Albayrak’ı Ömer için harekete geçiren Terim'in, Dortmund’la kiralama görüşmelerine başlamasını istediği ifade edildi.

Dortmund'da yedek kalması neredeyse kesinleşen Ömer Toprak ise hocası Lucien Fevre'yle görüştüğü ve transferde kendine kolaylık sağlanmasını istediği iddia edildi. Ömer Toprak transferinin gerçekleşmesi halinde sarı kırmızılarda savunmanın göbeğini Serdar Aziz ve Ömer Toprak oluşturacağı ifade edildi.

  • Ömer Toprak, geçen yıl Bayer Leverkusen'den Borussia Dortmund'a 12 milyon avro karşılığında transfer olmuştu.