Galatasaray'da Icardi forma giymeye hazır

Icardi
Icardi

Adana Demirspor deplasmanında ağrıları olduğu gerekçesiyle son anda kadrodan çıkarılan, ardından ülkesine giden ve eşiyle sorunları ile gündem olan Galatasaray'ın yıldız forveti Mauro Icardi, sarı kırmızılı formayı giymeye hazır. Okan Buruk'la görüşen Arjantinli yıldız, "Ağrılarım geçti, formayı istiyorum" dedi.

Sarı Kırmızılı kulübe transfer olduktan sonra eşiyle sorunlar yaşayan Mauro Icardi, Adana Demirspor deplasmanı kadrosundan ağrıları olduğu gerekçesiyle son anda çıkarılmış ve Arjantin’e uçmuştu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a dönen ve son iki antrenmana da katılan yıldız futbolcu, teknik direktörü Okan Buruk'la bir görüşme gerçekleştirdi.

Bu sezon yalnızca 28 dakika sarı kırmızılı formayı terleten 29 yaşındaki yıldız golcü, "Ağrılarım geçti, herhangi bir sorun yok ve kendimi iyi hissediyorum. En kısa sürede iyi bir şekilde hazırlanıp formayı almak istiyorum" dedi.

Mauro Icardi
Mauro Icardi

Okan Buruk’tan Icardi açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’da Arjantinli futbolcuyla ilgili herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Dünkü antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan 48 yaşındaki teknik adam, "Icardi'nin bir sorunu yok. Dün geldi antrenmana başladı. Neşesi, keyfi yerinde. Bize katkı verecek. Takım içerisinde hem arkadaşları hem de teknik ekiple iyi iletişim kuran, sorunsuz bir oyuncu. Geçen hafta ile ilgili maçtan önce ve sonra açıklama yaptım. Küçük bir ağrısı olduğunu, zor bir hafta geçirdiğini söyledik. Ülkesine gitti, geri döndü. Şu an iyi şekilde çalışıyor. İyi bir şekilde takımda göreceğiz" ifadelerini kullandı.