Galatasaray'da ikinci N'diaye vakası

Galatasaray'da ikinci N'diaye vakası​
Galatasaray'da ikinci N'diaye vakası​

Galatasaray'da Badou N'diaye'ye daha fazla bonservis ödendiğinin ortaya çıkmasının ardından bir transfer skandalı daha ortaya çıktı. FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, sarı kırmızılıların sezon başında transfer ettiği Belhanda hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Dursun Özbek döneminde yapılan Younes Belhanda transferiyle alakalı oldukça çarpıcı bir iddia ortaya attı. Yeşilbaş'ın iddiaları Galatasaray'ın transferlerindeki para sorunsalını bir kez daha ortaya koydu.

Yeşilbaş açıklamalarının devamında ise, Galatasaray yönetiminin Belhanda'yı daha 5-6 milyon avroya alabilecekken 9.5 milyon avro aldığı ileri sürdü. FIFA menajeri, Galatasaray'ı karıştıracak iddialarına şöyle devam etti:

1 BUÇUK MİLYON AVRO MENAJERLİK PARASI

  • "Galatasaray daha sonra bu transfer 8 milyon avroya bitirdi ben ise 5'e getirebileceğimi söylemiştim. Aradaki 3 milyonluk farkın ne olduğunu bilmiyorum, menajere verildi mi bilemem. Şimdi Galatasaray 8 milyon avro ödedi, gazetenin haberine göre ayrıca 1.5 milyon avro menajer komisyonu ödenmiş gözüküyor. 9.5 milyon avroya mal oldu. Ben Belhanda için teklifimi Levent Nazifoğlu'na yapmıştım, bana herhangi bir cevap gelmedi bir 10 gün sonra 5 milyon dolara anlaştığım Belhanda 9.5 milyon avroya Galatasaray'a geldi."

"BENİ BEŞİKTAŞ'A GÖTÜR"

  • "Belhanda Galatasarayla anlaşırken bana haber gönderip beni Beşiktaş'a götür diye mesaj gönderdi bunu da Belhanda'ya yakıştıramadım"