Galatasaray'da karar birliği: Yeni hoca belli oldu

​Galatasaray'da karar birliği: Yeni hoca belli oldu
​Galatasaray'da karar birliği: Yeni hoca belli oldu

Dursun Özbek ve kurmaylarının Tudor'un gönderilmesi halinde yerine düşündüğü Laurent Blanc ismi dün yöneticilerle de görüşüldü ve onay alındı.

Galatasaray'da Tudor'un gönderilmesi halinde yerine kimin geleceği belli oldu.

Fanatik'in haberine göre Dursun Özbek ve kurmaylarının gündeme getirdiği Laurent Blanc ismi, yönetim kurulu üyeleriyle görüşüldü ve onay alındı.

Fransız teknik adamı takımın başına getirmeyi düşünen Başkan Dursun Özbek, dün yönetim kurulu üyeleriyle görüştü ve Laurent Blanc ismine hiçbir üye karşı çıkmadı. Böylece Tudor'ıun gönderilmesi halinde Galatasaray'ın görüşeceği ilk isim oy birliğiyle Fransız teknik adam Laurent Blanc oldu.

TUDOR'UN KREDİSİ 2 MAÇ

Mevcut teknik direktör Igor Tudor'a Alanyaspor ve Beşiktaş maçları için kredi veren Başkan Dursun Özbek, henüz Laurent Blanc ile resmi temas kurmadı. Ancak önümüzdeki günlerde Fransız teknik adama menajerler vasıtasıyla haber gönderileceği öğrenildi.

Galatasaray, Alanyaspor ve Beşiktaş maçlarında kötü sonuçlar alırsa Tudor ile yollarını ayıracak. Başkan Dursun Özbek ardından Fransa'ya uçacak ve takımı Laurent Blanc'a emanet etmek için Fransız teknik adamla bire bir görüşme gerçekleştirecek.