Galatasaray'da kupa revizyonu

Galatasaraylı futbolcular idmanda istasyon çalışıyor.
Galatasaraylı futbolcular idmanda istasyon çalışıyor.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Fatih Terim ciddi bir revizyona gitti. Sarı-kırmızılı ekipte Muslera, Luyindama, Linnes, Nagatomo, Fernando, Feghouli, Belhanda ve Diagne kafileye dahil edilmedi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde yarın deplasmanda Hatayspor ile oynayacağı rövanş maçı öncesindeki tek idmanını bugün gerçekleştirdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenmanda son lig maçında tam süre alan oyuncular yenilenme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise ısınma hareketleriyle antrenmana başladı. Daha sonra koordinasyon ve sürat çalışması yapıldı.

Antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda taktik oyun gerçekleştirildi. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sarı-kırmızılılar, Hatayspor karşılaşması için bugün saat 17.30’da özel bir uçuşla Hatay’a hareket ederek mücadele öncesi bu kentte kampa girecek.

Galatasaray’ın Hatayspor maçı kamp kadrosunda kimler var?

  • Mariano Ferreira, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Batuhan Şen, İsmail Çipe, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Konstantinos Mitroglou, Semih Kaya, Emre Taşdemir, Yunus Akgün, Atalay Babacan, Gökay Güney, Mustafa Kapı, Marcos Teixeira, Celil Yüksel, Muğdat Çelik.

Sarı-kırmızılılarda; Muslera, Luyindama, Linnes, Nagatomo, Fernando, Feghouli, Belhanda ve Diagne kafileye dahil edilmedi.