Galatasaray'da maaş krizi!

Galatasaray'da maaş krizi
Galatasaray'da maaş krizi

Süper Lig'de zirvenin 18 puan uzağında olan Galatasaray'da şimdi de maaş krizi patlak verdi. Sarı-kırmızılılarda aylardır para alamayan futbolcuların olduğu ve bu durumun kulüpte huzursuzluk yarattığı iddia edildi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında bu akşam Adana Demirspor deplasmanında sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılı takımda kritik mücadele öncesi oyuncuların moralsiz olduğu görüldü.

Galatasaray'da gergin anlar
Galatasaray'da gergin anlar

Takım içerisinde sadece bazı isimlere ödeme yapıldığı söylentileri ise keyifleri daha da kaçırdı. Özellikle yabancı futbolcular, sözleşmeleri gereği maaşlarını kısa sürede tahsil ederken, yerliler onlara göre daha sonradan alıyor.

Oyuncular maaşlarını alamıyor
Oyuncular maaşlarını alamıyor

Burak Elmas toplantı yaptı

Başkan Burak Elmas, futbolcularla yaşanan bu sıkıntı nedeniyle pazar günü Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti. Oyuncularla bir toplantı yaptı. Elmas'ın en yakın ödeme için mart ayını işaret etmesi ise sarı kırmızılılar tarafından hoş karşılanmadı.

Burak Elmas oyuncularla bir araya geldi
Burak Elmas oyuncularla bir araya geldi

Yerli oyunculardan isyan!

Takım içerisinde sadece bazı isimlere ödeme yapıldığı söylentileri ise keyifleri daha da kaçırdı. Özellikle yabancı futbolcular, sözleşmeleri gereği maaşlarını kısa sürede tahsil ederken, yerliler onlara göre çok daha sonradan alıyor.

Yabancı-Yerli ayrımı
Yabancı-Yerli ayrımı