Galatasaray'da Mbaye Diagne sesleri

Kasımpaşa'nın yıldız oyuncusu Mbaye Diagne

Kasımpaşa'nın yıldız oyuncusu Mbaye Diagne Süper Lig'in ilk 6 haftasında bütün maçlarda gol atarak gol sayısını 8'e çıkardı. Galatasaray'ın golcü futbolcuyu ocak ayında transfer etmek istediği iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan ve geride kalan 6 haftada 4 galibiyeti, 2 mağlubiyeti bulunan Kasımpaşa'da Mbaye Diagne'nin performansı dikkat çekiyor. Sezona tek forvetle başlayan Galatasaray'ın Kasımpaşa'nın yıldız oyuncusunu Ocak ayında transfer edeceği belirtildi.

Akşam'ın haberine göre, bu sezon oynadığı bütün maçlarda gol atan yıldız oyuncu Mbaye Diagne'nin Ocak ayında Galatasaray'a transfer olacağı öne sürüldü.

Diagne için bonservis pazarlıklarının sürdüğü ifade edilirken, futbolcunun sarı kırmızılı takıma transfer olmak istediği iddia edildi.

  • Diagne geçen sezon son 3 maç, bu sezon ise ilk 6 maçta gol atarak Süper Lig'de üst üste 9 maçta gol atmayı başardı. Kasımpaşa'nın yıldız oyuncusunu bu alanda geçen tek isim ise Burak Yılmaz. Milli oyuncu, Trabzonspor formasıyla 2010-2011 sezonunun son 3 maçında ve 2011-12 sezonunun ilk 8 haftasında ağları sarsmıştı.