Galatasaray'da Muslera'nın yerine gelecek isim belli oldu

Fernando Muslera
Fernando Muslera

Muslera'nın bir gün emekli olması ya da ayrılması durumunda ondan sonra kaleyi sağlam tutmak için harekete geçen Galatasaray, yetenekli ve genç kalecilerin peşine düştü.

Muslera'nın Galatasaray'a transfer olduğu 2011 yılından beri kalesinde hiçbir sorun yaşamayan Galatasaray, Muslera'dan sonra da kaleyi sağlam bir eldivene teslim edebilmek için şimdiden harekete geçti.

Fanatik'in haberine göre; Teknik Direktör Fatih Terim'in devre arası transfer döneminde yönetimden sol bek ve ofansifbir kanat oyuncusu dışında bir de genç ve yetenekli bir kalecinin transfer edilmesini istediği öğrenildi. Yabancı kontenjanındaki sorun nedeniyle sezon başında alınan Carrasso'nun gönderilmesini isteyen Fatih Terim'in genç ve yerli bir kaleci istediği belirtildi.

TAFFAREL VE MUSLERA YETİŞTİRECEK

Terim’in öncelikli kriteri, "Süper Lig tecrübesi bulunan ve milli takım havuzunda yer alan genç bir yerli kaleci" oldu. Bu hamle ile hem Taffarel, hem Muslera ile çalışacak genç eldivenin gelişmesini sağlamak isteyen Terim’in, gelecekte de kulübe hizmet edecek bir kaleci yetiştirmek istediği öğrenildi.

Karabükspor'un kalecisi Çağlar Akbaba
Karabükspor'un kalecisi Çağlar Akbaba

Bu anlamda Galatasaray'da 3 ismin ön plana çıktığı öğrenildi. Karabükspor’da forma giyen Çağlar Akbaba, Altınordu’nun kalecisi Berke Özer ile Manisaspor kalecisi Göktuğ Bakırbaş. Berke Özer'e Avrupa'dan tekliflerin olması ve Altınordu'nun 4-5 milyon Avro bonservis bedeli talep etmesi bu transferi zor kılıyor.

Altınordu'nun yetenekli kalecisi Berke Özer
Altınordu'nun yetenekli kalecisi Berke Özer

Karabükspor'un içinde bulunduğu maddi zorluklar nedeniyle Çağlar Akbaba'nın mütevazı bir bonservis bedeliyle transfer edilebilecek olması, şimdilik bu ismi ön plana çıkartıyor.