Galatasaray'da Tudor'un yerine Fatih Terim sesleri

Galatasaray'da Tudor'un yerine Fatih Terim sesleri​
Galatasaray'da Tudor'un yerine Fatih Terim sesleri​

A Spor kanalında yorumculuk yapan eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Fatih Terim'in tekrar Galatasaray'a gelme ihtimalini yorumladı.

Eski hakem ve Sabah Spor yazarı Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan bir programda Fatih Terim ve Galatasaray hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Fatih Terim'in tekrar Galatasaray'a dönmesi hakkında konuşan Erman Toroğlu, "Galatasaray'a gelirse fayda sağlar" ifadelerini kullandı. İşte Toroğlu'nun Fatih Terim ve Galatasaray hakkındaki değerlendirmeleri:

  • "Cenk Ergün konuştu, bu tarz Türkiye'de gitmez. Fatih Terim olduğu zaman işin rengi farklı olur. Topçu, basın, Federasyon farklı olur. Fatih Terim renkli bir adam. Milli Takımı da çok kötü bırakmadı. Takımdaki boyutlar farklı yerlere gitti. Ben olsam öbür yoldan giderdim.
  • Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman; Galatasaray'ın Fatih Terim... Tadından yenmez. Çok renkli bir lig olur. Fatih Terim'in yapısı yarışmacı tipli. Bu tipteki adam, rakibi ısıracak, parçalayacak, parçalanacak. Türk futboluna böyle daha iyi hizmet verirsin. Galatasaray'a gelirse fayda sağlar.
  • Fatih Terim'in bir şeyler yapması lazım. Spor aleminden çekilmemesi gerekir. Bir şeyleri ispat etmeye ihtiyacı yok ama Türk futboluna bir şeyler yapmaya mecbur. Onun için de Galatasaray için de bulunmaz nimet tepsinin içinde. Ha yapar mı yapmaz mı bilemem."