Galatasaray'dan transfer bilgilendirmesi

Galatasaray son olarak kupada oynanan Boluspor karşılaşmasını tek golle kazanmıştı.
Galatasaray son olarak kupada oynanan Boluspor karşılaşmasını tek golle kazanmıştı.

Galatasaray son dönemlerde taraftarlarının merakla beklediği transfer çalışmaları hakkında bir bilgilendirme metni yayınladı. Sarı-kırmızılı kulüp çalışmaların devam ettiğini paylaştı.

Sarı-kırmızılı kulüp, taraftarlarının merak ettiği konuya resmi internet sitesi aracılığı ile yanıt verdi. Yapılan açıklamada devre arası transferi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Galatasaray, forvet transferi konusunda basında yer alan haberler üzerine bir açıklama metni yayınladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan bilgilendirmede şu ifadeler kullanıldı:

  • Ocak 2019 ara transfer dönemde Galatasaray Camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir. Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir. Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır. Kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadan, hiçbir duyum, söylenti ve dedikoduya itibar edilmemesini önemle bildiririz.

Abdurrahim Albayrak Dubai'de

Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, dün Alan Carvalho transferini neticelendirmek üzere Çin ekibinin kamp yaptığı Dubai'ye gitmişti. Bugün basında yer alan çeşitli iddialarda, transferin gerçekleşmediği öne sürülmüştü.