Galatasaray'ın 6-0'lık galibiyetinin sırrı çözüldü!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim

Galatasaray'ın, Alanyaspor'u 6-0 gibi farklı bir sonuçla geçmesinin altından Fatih Terim'in konuşması çıktığı ifade edildi.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "İkinci golü atarsanız gerisi gelir. Bu yüzden ikinci yarıya baskılı başlıyoruz. Atacağınız bir gol ile rakip çözülecektir ve işiniz kolaylaşacak" dediği iddia edildi.

Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında Alanyaspor karşısında 6-0'lık sonuçla farklı bir galibiyete imza attı. Atılan 5 golün ikinci yarıda gelmesi futbolseverlerin gözünden kaçmadı. Gelen 5 golün 2. yarıda gelmesinin sırrı Fatih Terim'in devre arasında futbolcularına bir konuşma yaptığı ve takımı ateşlediği iddia edildi.

Skorer'in haberine göre, tecrübeli hocanın devre arasında futbolcularına,"İkinci golü atarsanız gerisi gelir. Bu yüzden ikinci yarıya baskılı başlıyoruz. Atacağınız bir gol ile rakip çözülecektir ve işiniz kolaylaşacak" dediği ifade edildi.

Terim'in bu sözlerinden sonra sahaya çıkan sarı kırmızılar baskılı oyunuyla 2. yarının ilk 10 dakikasında 3 gol atarak skoru 4-0'a getirdi. Maçın bitmesine az bir süre kala 2 gol daha atan Galatasaray, sahadan 6-0 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

Fatih Terim, maçtan sonra oyuncularını kutlayarak şu sözleri söylediği iddia edildi:

  • "İşte istediğim futbol bu. Galatasaray böyle oynamalı. Taraftarına keyif vermeli, kendisi de oynadığı futboldan keyif almalı. Böyle oynayalım gerekirse yenilelim. Bu iştah ve tempo bizi her zaman farklı kılacaktır."

🦁 Aslan evinde gol oldu yağdı...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()