Galatasaray'ın kiraladığı oyuncu, ölümden döndü

Galatasaraylı oyuncu ölümden döndü
Galatasaraylı oyuncu ölümden döndü

Galatasaray'ın sezon başı Sporting Charleroi'ye kiraladığı Valentine Ozornwafor, Saint-Gilloise maçında ölümden döndü. Rakibi Dante Vanzeir ile girdiği ikili mücadele sonrasında bir anda yere yığılan Ozornwafor, apar topar hastaneye kaldırıldı

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Sporting Charleroi'ya kiralık olarak gönderdiği Valentine Ozornwafor, Saint-Gilloise maçında rakip oyuncudan gelen Yumruk nedeniyle bilincini kaybetti.

Valentine Ozornwafor
Valentine Ozornwafor

22 yaşındaki futbolcu, müsabakanın 46. dakikasında rakip oyuncu Dante Vanzeir ile girdiği ikili mücadele sonrasında adeta ölümden döndü. Dante Vanzeir, ikili mücadele esnasında Ozornwafor'un boynuna yumruk attı. Nijeryalı oyuncu, yediği yumrukla baygınlık geçirdi ve iki kez bilincini kaybetti.

  • Apar topar hastaneye kaldırılan Valentine Ozornwafor'a yapılan tetkik ve tedavilerin ardından durumunun iyi olduğu ve gözlem altında kalacağı duyuruldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Savunmacımız Valentine Ozornwafor hakkındaki ilk Haberler güven verici. Sahada iki kez bilincini kaybettikten sonra bilinci açıldı. Sarsıntı protokolüne göre gözlem altında kalacak." mesajı herkesi rahatlattı.