Galatasaray'ın hazırlık programı belli oldu

Galatasaray'ın programı belli oldu
Galatasaray'ın programı belli oldu

Başakşehir maçı sonrası izne çıkan Galatasaray'ın Dünya Kupası arasında toplanma tarihi, hazırlık maçı ve kamp programı belli oldu.

Spor Toto Süper Lig 'de 14. hafta maçında Başakşehir'i 7-0 yenen ve Fenerbahçe 'nin hemen iki puan arkasında ikinci sıraya yükselen Galatasaray, Dünya Kupası arası nedeniyle izne çıktı. Sarı kırmızılı takımın toplanma tarihi, hazırlık maçı ve kamp programı belli oldu. Galatasaraylı futbolcular 1 hafta sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanacak.

Dünya Kupası'na 5 isim

Dünya Kupası'na giden Muslera, Torreira, Nelsson, Mertens ve Seferovic dışındaki oyuncular Florya'da bir araya gelerek çalışmalara start verecek.

İstanbul'da 2 hazırlık maçı

6 Aralık'a kadar İstanbul'da hazırlıklarını sürdürecek Galatasaray ayrıca iki hazırlık maçı yapacak. Sarı kırmızılı takım 3 Aralık'ta Rayo Vallecano ile karşılaşacak. Aynı turnuva kapsamında 6 Aralık'ta ise Villarreal ile karşı karşıya gelecek.

Antalya Kampı 7 Aralık'ta

Galatasaray'ın Antalya kampı 7 Aralık'ta başlayacak. Sarı kırmızılılar bir hazırlık maçı da Antalya'da yapmayı planlıyor. Henüz resmi açıklama yapılmadı ancak önemli kulüplerle görüşmeler sürüyor. Galatasaray'ın Antalya kampı 17 Aralık'a kadar devam edecek. Bu kamp sonrası Okan Buruk ve öğrencileri İstanbul'a dönerek çalışmalarını sürdürecek.