Galatasaray'ın yeni transferi Fernando açıkladı: "Denayer de Galatasaray'da oynamak istiyor"

​Galatasaray'ın yeni transferi Fernando açıkladı: "Denayer de Galatasaray'da oynamak istiyor"
​Galatasaray'ın yeni transferi Fernando açıkladı: "Denayer de Galatasaray'da oynamak istiyor"

Avusturya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın yeni transferi Fernando, Denayer'le ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını cevaplayan yeni transfer Fernando'nun açıklamasından öne çıkanlar şöyle;

"Dünya çapında tanınmış, çok önemli bir kulübe geldim. Çok mutluyum. Burada birçok Brezilyalı futbolcunun oynadığını biliyorum. Teklif alınca, inanılmaz mutlu oldum. Galatasaray'ın büyüklüğünü biliyorum. Maicon da güzel bilgiler verdi ve transfer gerçekleşti. Melo çok önemli bir futbolcu. Galatasaray için de Melo'nun önemini biliyorum. Aynı Melo gibi, ismimi tarihe yazdırmak istiyorum. Oyuncu kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum. Yeni transferler de kaliteli. Hedefe doğru emin adımlarla yürüyeceğiz. Manchester City ile idmanlara çıktım ancak 1 haftadır bireysel çalışıyordum. Hocam şans verirse, bu akşam oynarım."

Denayer de gelmek istiyor

Soru: Denayer'le konuştun mu? Transferi için ne düşünüyorsun?

Cevap: Buraya gelmeden önce Denayer ile de konuştum. O da çok güzel bilgiler verdi ve buraya gelmeyi o da çok istiyor. Umarım bir aksilik olmaz ve transfer gerçekleşir.