Galatasaray'ın yeni transferine havalimanında şok

​Galatasaray'ın yeni transferine havalimanında şok
​Galatasaray'ın yeni transferine havalimanında şok

Galatasaray Kulübünün transfer görüşmelerine başladığı Brezilyalı futbolcu Mariano Ferreira Filho, dün gece İstanbul'a geldi. 31 yaşındaki yıldızı karşılamaya gelen taraftarlar Wesley Sneijder için tezahüratlarda bulundu.

Galatasaray'ın görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Mariano, dün gece İstanbul'a geldi. Brezilyalı futbolcuyu az sayıda taraftar karşıladı.

31 yaşındaki yıldıza Galatasaray atkısı veren taraftarlar sonrasında ise Wesley Sneijder lehine tezahüratlarda bulundu. Brezilyalı futbolcunun tezahüratların ardından şaşırdığı görüldü. Bu arada Mariano taraftarların fotoğraf çektirme isteklerini ise kırmadı.

Mariano hakkında kısa bilgiler

Ocak 2010'da Fluminense'ye transfer olan Mariano, burada yılın en iyi sağ beki seçilirken, takımı da ligi şampiyon tamamladı. Yıldız isim, 29 Aralık 2011'de Bordeaux ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayarak Avrupa'ya adımını attı. Son iki sezondur Sevilla formasını terleten Mariano, ilk yılında UEFA Avrupa Ligi zaferi yaşarken, İspanya'da 80 maçta forma giydi, 1 gol atıp, 9 asist kaydetti.