Galibiyet sevincini abartanlar!

Futbolun en keyifli anı atılan gollerdir. Ancak bazı futbolcular, bu sevinci abartınca ortaya pek de iyi sonuçlar çıkmıyor.

Bundesliga 2'ye yükselen RB Leipzig'in Teknik Direktörü Ralf Rangnick'in şampiyonluk sevinci yarım kaldı. Beşiktaş'ın eski oyuncularından Atınç Nukan'ın da formasını giydiği RB Leipzing, Karlsruher maçının ardından Bundesliga'ya yükseldi. Karşılaşmanın ardından futbolcular ve teknik heyet saha içinde yapılan kutlama ile başarılarının coşkusunu yaşarken, teknik direktör Rangnick bir anda yerde kaldı. Rangnick'in arka adalesinden sakatlık yaşadığı açıklandı. Bu durum akıllara daha önce gol sevinci yaşarken sakatlanan futbolcuları getirdi.
Kweuke sezonu kapattı
Çaykur Rizespor'un başarılı golcüsü Leonard Kweuke, bu sezon Gençlerbirliği ile oynanan maçta sakatlandı. Ligin 18. haftasında oynanan mücadelenin 64. dakikasında kazanılan penaltıyı ağlarla buluşturan Kamerunlu futbolcu takım arkadaşı Ludovic Sylvestre ile gol sevinci yaşarken sakatlandı. Başarılı futbolcu, sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı.
Kweuke sezonu kapattı Çaykur Rizespor'un başarılı golcüsü Leonard Kweuke, bu sezon Gençlerbirliği ile oynanan maçta sakatlandı. Ligin 18. haftasında oynanan mücadelenin 64. dakikasında kazanılan penaltıyı ağlarla buluşturan Kamerunlu futbolcu takım arkadaşı Ludovic Sylvestre ile gol sevinci yaşarken sakatlandı. Başarılı futbolcu, sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı.