Gelin olarak geldiği ilçenin takımına başkan oldu

Ayşe Aydın
Ayşe Aydın

Bolu'da 35 yaşındaki Ayşe Aydın 10 yıl önce gelin olarak gittiği Göynük ilçesinin futbol kulübünün başkanı oldu. 3 çocuk annesi Aydın, heyecanlı olduğunu amaçlarının bir sonraki sezonda bir üst lige çıkmak olduğunu söyledi.

Bolu'da, 3 çocuk annesi iş kadını Ayşe Aydın (35) 10 sene önce gelin gittiği Göynük ilçesinin futbol kulübü Göynük Belediyespor'un başkanı oldu. Ayşe Aydın, heyecanlı olduğunu, amaçlarının bir daha ki sezon 3'ncü lige çıkmak olduğunu söyledi.

"Çok iyi işler başaracağız"

Başkanlığıyla birlikte kulübün çok iyi işler başaracağına inandığını kaydeden Ayşe Aydın, "Bir Göynük geliniyim aslında. Bu göreve layık görüldüğüm ve seçildiğim için çok mutluyum. Bir kadın başkanla devam etmenin heyecanı futbolculara ve teknik heyete de yansımış durumda. Ben de onlar kadar heyecanlıyım şu anda. Bundan sonra çok iyi işler başaracağımızı düşünüyorum. Çünkü Bölgesel Amatör Lig'deki en genç takım bizim takımımız. Bu bizim için bir avantaj. Genelde Boluspor alt yapısından aldığımız çocuklar var. Bir taraftan Boluspor'un pilot takımı gibi çalışıyoruz" dedi.

Aydın,
Aydın,

"Günden güne sayımız artacak"

Daha önce de futbol ile yakından ilgilendiğini anlatan Aydın, "Maçlarına da sık sık katılmaya çalışıyordum. Sonuçta artık kadının değdiği her yerde çiçekler, güller açar diyoruz. Türkiye'deki ikinci kadın başkanım. İlk kadın başkanımız Kayserispor'un Başkanı Berna hanım. Gurur verici. İnşallah günden güne de sayımız artacaktır" diye konuştu.

Aydın, takımı yakından takip ediyor
Aydın, takımı yakından takip ediyor

"Anneler asla yorulmaz"

Annelerin asla yorulmayacağını söyleyen Ayşe Aydın, "Sadece 3 çocuğumla değil, aynı zamanda müteahhidim. Kendi kafem var. Onlarla da ilgileniyorum. Öncelikle bir anneyim. Anneler asla yorulmazlar. Ben ne futbolcu çocuklarım için koştururken, ne kendi çocuklarım için koştururken, ne de işlerim için koştururken asla yorulmayacağımı düşünüyorum. Daha iyi olacaktır. Mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.