Gelmiş geçmiş en skandal penaltı

7 numaralı futbolcunun yerde kaldığı an.
7 numaralı futbolcunun yerde kaldığı an.

Güney Afrika'da kaydedilen bir görüntü futbol gündemine en tepeden giriş yaptı. Rakibini, topu elle düzelterek çalımlayan futbolcunun yerde kalmasına penaltı çalan hakem, maçın önüne geçti.

Güney Afrika’da oynanan bir karşılaşmada hakemin verdiği penaltı kararı, son günlerde Süper Lig hakemlerinin çaldığı tartışmalı düdükleri gölgede bıraktı.

Ceza sahasına girmek üzere olan 7 numaralı futbolcu, 24 numaralı rakip savunmacıyla girdiği ikili mücadelede bir anlığına topu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Dengesiz bozulmuş gibi yaparak yere eğilen 7 numaralı futbolcu, topu eliyle düzelterek rakibini çalımladı ve ceza sahası içine girdi.

Burada kademeye giren bir diğer savunmacıyı da oyundan düşürmek isteyen 7 numaralı futbolcu, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem beyaz noktayı gösterdi. Kazandığı penaltıda topun başına geçen isim golünü attı.

  • Sosyal medyada bir anda yayılan video eğlenceli yorumlar yapılmasına sebep oldu. Son dönemde performansı tartışılan Türk hakemleri üzerinden göndermelerin yapıldığı paylaşımda genel itibariyle hakemler eleştirildi.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

😱 Gelmiş geçmiş en skandal penaltı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()