Genç futbolcuyu odasına kapatıp 10 adamıyla birlikte dövdü ve hastanelik etti!

Genç futbolcuyu odasına kapatıp 10 adamıyla birlikte dövdü ve hastanelik etti!
Genç futbolcuyu odasına kapatıp 10 adamıyla birlikte dövdü ve hastanelik etti!

Trabzonspor'dan kiralık olarak Şanlıurfaspor forması giyen Mertcan Çam, alacakları sebebiyle kulübü TFF'ye verince kulüp başkanı Emin Yetim tarafından dövüldü. İddiaya göre; yanındaki 10 adamıyla birlikte Mertcan Çam'ı odasına kapatan Yetim, genç futbolcunun burnunu kırarak hastanelik etti.

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor’da Trabzonspor’dan kiralık olarak forma giyen Mertcan Çam’ın dövüldüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim, alacakları sebebiyle kulübü TFF’ye veren 22 yaşındaki Mertcan Çam’ı odasına kapattı ve tekme tokat döverek hastanelik etti. Yanındaki 10 adamıyla birlikte genç futbolcuya saldıran Yetim’in, Mertcan Çam’ın burnunu kırdığı belirtildi.

Yaşanan skandal olayın ardından özel aracıyla Trabzon’a giden Mertcan Çam, burada darp raporu aldı ve ilgili emniyet birimlerine şikayette bulundu. Şikayetin ardından ise soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Fotoğraf: Cevdet Ünüvar.
Fotoğraf: Cevdet Ünüvar.

ABİSİ DOĞRULADI, BAŞKAN YETİM YALANLADI

Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim ise olayla ilgili bilgisinin bulunmadığını belirterek, "Bizi geçen yıl TFF’ye şikayet etmişti. Biz buna rağmen oyuncu ile yeniden anlaştık. Menajerlerinin ortaya attığı bir dedikodu" ifadelerini kullandı.

Dayak yediği öne sürülen Mertcan Çam'ın ağabeyi ise iddiaları doğruladı. Abi Çam, "Darp olayı doğru, elimizde fotoğraflar mevcut. Hukuki işlemler menajer aracılığıyla başlatıldı. Kardeşim şu an Trabzon'a doğru yola çıktı. Kardeşimi zor kaçırdık." şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim

MENAJERİ METİN KORKMAZ KONUŞTU!

Oyuncunun menajeri Metin Korkmaz, konuyu bakanlığa taşıdıklarını ve yasal sürecin başladığını ifade etti. Oyuncusunun sırtında ve kafasında darp izleri olduğunu söyleyen Korkmaz, burun kırığını ve çatlağını da doğruladı.

Metin Korkmaz’ın açıklamalarının tamamı şu şekilde;

  • "Bakan beyden görüşmek için haber bekliyorum. Mertcan ile konuştum. Mertcan arabayla geliyor. Malatya'ya gitti ailesi karşılamaya. Fotoğrafı paylaşamam. Bakan beye attım sadece. Bakan bey kimseyle paylaşmayın benden haber bekleyin dedi. Ben de kendim konuştum ailesi bakan beye atmış. Burnunda çatlak, kırık var. Kafa ve sırtında darp izleri var. Biz geçen hafta federasyona başvurduk Tebligat kulüp başkanını eline ulaşınca böyle tepki koymuş."

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ!

Şanlıurfaspor Kulübü, sosyal medyada yer alan futbolcu Mertcan Çam'ın kulüp başkanı tarafından dövülmesi ve telefonlarına el konması haberlerinin gerçek dışı olduğunu duyurdu. Mertcan Çam'ın antrenmana çıkarken dışarıdan tesislere gelen ve kim olduğunu bilinmeyen kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğradığı ve tehdit edildiği belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

  • "Bazı basın yayın organları ve Sosyal medyada yayılan Futbolcumuz Mertcan Çam'ın Kulüp başkanımız tarafından dövülmesi ve telefonlarına el konması haberleri kesinlikle gerçek dışıdır. Kulüp olarak edindiğimiz bilgilere göre Profesyonel Futbolcumuz Mertcan Çam, bugün saat 19.00'da yapılan antrenmana çıkarken dışarıdan tesislerimize gelen ve kim olduğunu öğrenemediğimiz kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğramış ve tehdit edilmiştir. Kendini bilmez ve hasta ruhlu kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğradığını düşündüğümüz futbolcumuz Mertcan Çam'ın uğramış olduğu saldırı bizleri de derinden üzmüştür. Futbolcumuza saldıran bu şahısları en kısa zamanda tespit edilerek cezalandırılması için elimizden ne geliyorsa yapacağımızı da belirtmek istiyoruz. Futbolcumuzun telefonlarına el konulduğu belirtilen yalan haberlerde ifade edildiği gibi olmadığı, telefonlarının antrenmana çıkacak olmasından dolayı kendi odasında olduğunu kulüp çalışanlarımız tarafından tespit edilmiştir. Futbolcunun başkanımız tarafından darp edildiğini öne süren ve yalan haber yapanlar hakkında en kısa zamanda hukuki sürecinde başlatılacağını beyan ediyoruz. Ayrıca Futbolcunun, kulübü alacaklarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet ettiği için dövüldü denilen, gerçeği yansıtmayan, aynı zamanda Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfasporumuza zarar veren bu yalan yanlış yayınlara kulüp olarak çok büyük tepki gösteriyoruz. Şanlıurfaspor kulübü olarak kulübümüzü TFF'ye ve FIFA'ya çok sayıda futbolcu başvurmuş ve aynı zamanda Şanlıurfaspor'da futbol oynamaya devam etmişlerdir. Bunun en açık örneği de Mertcan Çam'dır. Geçen sezon kulübümüzü alacakları için TFF'ye şikayet etmesine rağmen sezon başı kendisini yine transfer ettiğimizi herkes bilmektedir.”