Genç Hagi, İtalya’da

Gheorghe Hagi'nin 1998’de İstanbul’da dünyaya gelen oğlu Ianis babası gibi iyi bir futbolcu olacağını kanıtladı. Babasının sahibi olduğu FC Viitorul Constanța top koşturan genç oyuncu, Fiorentina’ya transfer oldu.

Karpatların Maradonası Gheorghe Hagi'nin oğlu da babasının izinden yürüyor. 17 yaşındaki Ianis Hagi, İtalya'nın köklü ekiplerinden Fiorentina'ya imza attı.
Efsane futbolcunun oğlu

                                    Sportul Studenţesc, Steaua Bükreş, Real Madrid, Brescia, Barcelona ve Galatasaray'da forma giyen Hagi'nin sarı-kırmızılı taraftarların gönlündeki yeri çok ayrıdır.
Efsane futbolcunun oğlu Sportul Studenţesc, Steaua Bükreş, Real Madrid, Brescia, Barcelona ve Galatasaray'da forma giyen Hagi'nin sarı-kırmızılı taraftarların gönlündeki yeri çok ayrıdır.
Emin adımlarda yürüyor

                                    Futbolculuğu bıraktıktan sonra iki kez Galatasaray'ı çalıştıran Hagi'nin oğlu Ianis Hagi başarılı bir futbolcu olma yolunda emin adımlarla yürüyor.
Emin adımlarda yürüyor Futbolculuğu bıraktıktan sonra iki kez Galatasaray'ı çalıştıran Hagi'nin oğlu Ianis Hagi başarılı bir futbolcu olma yolunda emin adımlarla yürüyor.
İstanbul’da doğdu

                                    22 Ekim 1998'de İstanbul'da dünyaya gelen Ianis, 2011'de kariyerine Hagi Futbol Akademisi'nde başladı.
İstanbul’da doğdu 22 Ekim 1998'de İstanbul'da dünyaya gelen Ianis, 2011'de kariyerine Hagi Futbol Akademisi'nde başladı.
Babasının takımında forma giydi
Genç futbolcu, 2011 yılında babasının kurduğu FC Viitorul Constanța takımına geçti. (Romanya Liga 1'de yer alan kulübü Hagi, 2009'da kurdu.)
Babasının takımında forma giydi Genç futbolcu, 2011 yılında babasının kurduğu FC Viitorul Constanța takımına geçti. (Romanya Liga 1'de yer alan kulübü Hagi, 2009'da kurdu.)
Orta sahada oynuyor

                                    Ianis, orta saha mevkiinde görev alıyor.
Orta sahada oynuyor Ianis, orta saha mevkiinde görev alıyor.
İlk maçına 2014’te çıktı

                                    Hagi, hem sahibi hem de teknik direktörü olduğu FC Viitorul Constanța'da oğlunu 6 Aralık 2014'te Botoşani maçının 89. dakikasında sahaya sürdü.
İlk maçına 2014’te çıktı Hagi, hem sahibi hem de teknik direktörü olduğu FC Viitorul Constanța'da oğlunu 6 Aralık 2014'te Botoşani maçının 89. dakikasında sahaya sürdü.
32 maç 3 gol

                                    Geride bıraktığımız sezon 32 maça çıkan genç futbolcu, 3 gol atıp 2 asist yaptı.
32 maç 3 gol Geride bıraktığımız sezon 32 maça çıkan genç futbolcu, 3 gol atıp 2 asist yaptı.
Dikkat çekti

                                    Efsane futbolcunun oğlu ortaya koyduğu performansla büyük takımlarının ilgisini çekti.
Dikkat çekti Efsane futbolcunun oğlu ortaya koyduğu performansla büyük takımlarının ilgisini çekti.
Milli forma giydi

                                    Romanya U15, U16 ve U17'de şimdiye kadar 16 maça çıkan Ianis, İtalya Serie A'nın köklü ekiplerinden Fiorentina'ya transfer oldu.
Milli forma giydi Romanya U15, U16 ve U17'de şimdiye kadar 16 maça çıkan Ianis, İtalya Serie A'nın köklü ekiplerinden Fiorentina'ya transfer oldu.
Kulübü ziyaret etti

                                    Genç futbolcu, yeni kulübünü ziyaret ederken son derece heyecanlıydı.
Kulübü ziyaret etti Genç futbolcu, yeni kulübünü ziyaret ederken son derece heyecanlıydı.