Gol düellosunda kazanan Galatasaray

Galatasaray puanını 13'e yükseltti.
Galatasaray puanını 13'e yükseltti.

Galatasaray Süper Lig'in 8. haftasının açılış karşılaşmasında Demir Grup Sivasspor'u sahasında 3-2 mağlup etti. Son 5 resmi maçında 4 beraberlik ve bir mağlubiyet alan sarı kırmızılı takım, bu sonucun ardından puanını 13'e yükseltti ve maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. Sivasspor ise bu sonucun ardından 3. sıraya geriledi.


Süper Lig'de 8. haftanın açılış maçında Galatasaray, Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Son 5 resmi maçında galip gelemeyen Aslan, 3-2'lik skorla üç puana uzandı ve galibiyet hasretine son verdi. Galatasaray puanını 13 yaparken Sivasspor ise 12 puanda kaldı.

Galatasaray'ın golleri 21 ve 42'de (pen.) FlorinAndone'den ve 74'te Babel'den geldi. Rumen golcü sarı-kırmızılı formayla ilk gollerine imza attı. Sivasspor, 69'da Kone ve 84'te Erdoğan golleri kaydetti.

Florin Andone Galatasaray'da ilk gollerini kaydetti.
Florin Andone Galatasaray'da ilk gollerini kaydetti.

Sivasspor'da Cofie 45+1 ve 48'de gördüğü sarı kartlarla takımını bir kişi eksik bıraktı.

Sivasspor bu sezon ilk kez 10 kişi kaldı.
Sivasspor bu sezon ilk kez 10 kişi kaldı.

Son bölümü nefes kesen maçta zor da olsa kazanan Aslan, 9. haftada deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacağı dev derbi öncesi moral depoladı ve maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. Sivasspor ise bu sonucun ardından 3. sıraya geriledi.

Babel 3.golünü kaydetti.
Babel 3.golünü kaydetti.

Galatasaray'da Ömer Bayram, 78'de Emre Kılınç'a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü. Bu kartla birlikte cezalı duruma düşen Ömer, Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.