Gomis'e Suudi Arabistan'dan yeni teklif

Bafetimbi Gomis
Bafetimbi Gomis

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Galatasaraylı yıldız Gomis'e yeni bir teklif daha sundu. Yönetim ile zam konusunda anlaşmazlık yaşayan Fransız golcünün yapılan son teklife olumlu yaklaştığı belirtildi.

Geçen sezon attığı 29 golle Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve Türkiye'de en çok gol atan yabancı oyuncu unvanını Alex'in elinden alan Bafetimbi Gomis, kamp döneminde ve hazırlık maçlarında beklenenin altında bir performans sergileyerek yönetimle yaşadığı zam sorununu aşamayan bir grafik çizdi. Daha önce golcü oyucuya teklif sunan Suudi Arabistan kulübü Al Hilal, bu sefer teklif artırarak Gomis'in önüne yine çıktı.

GOMIS İKİNCİ TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Fransız yıldıza daha önce 6.5 milyon avro öneren Al Hilal, teklifi 10 milyon avroya kadar çekti. Arap basınında çıkan haberlere göre, teklifi Fransız forvete ileten Al Hilal'in cevap beklediği ifade edildi. Yine Arap basınındaki iddialara göre, Fransız yıldızın ikinci teklife olumlu yaklaştığı belirtildi.

GOMİS'E ZAM YAPILACAK MI?

Galatasaray, Bafetimbi Gomis'in zam isteğine olumsuz yanıt verdi ve "Bir daha bu konu gündeme gelmesin" dedi.

Fransız yıldıza kesinlikle ücret artışı yani zam yapılmayacağını belirten Galatasaray yönetimi, Gomis'in restine karşılık taviz vermedi ve bu konuda "Gomis geçen sezon imza parasıyla beraber 6.5 milyon euro kazandı. Zam istiyor ancak biz kesinlikle zam veremeyiz" İfadesini kullandı.

#preseason 🦁#aslan ❤️💛 #galatasaray J-7 🏆

Gomis (@bafetimbigomis)'in paylaştığı bir gönderi ()