Göztepe, Demba Ba ile bir başka!

Demba Ba
Demba Ba

Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Göztepe evinde kümede kalma mücadelesi veren Antalyaspor'u ağırladı. Sahadan galip ayrılan taraf ise sarı kırmızılılar olurken; devre arasında takıma katılan Demba Ba, attığı 2 golle Göztepe'yi galibiyete taşıyan isim oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Göztepe ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Bornova ilçe Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada sahadan galip ayrılan taraf, 2-1'lik skorla Göztepe oldu. Sarı kırmızılı ekibinin devre arası transfer ettiği Demba Ba, attığı 2 golle takımına hayat verdi.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Sarı kırmızılı ekip galibiyete Demba Ba'nın 36. ve 74.dakikalarda attığı gollerle ulaşırken, konuk ekip Antalyaspor ise tek sayısını Souleymane Doukara ile buldu. Alınan bu sonuçla Göztepe39 puana yükselerek 6. sıraya yerleşirken, Antalyaspor ise 25 puanda kalarak düşme hattının hemen üstünde 15. sırada yer aldı.

6 MAÇTA 4 GOL ATTI

Göztepe'nin galibiyetinde aslan payı devre arası transfer edilen Senegalli golcü Demba Ba'nındı. Devre arasında Makedon golcü Jahovic'i Atiker Konyaspor'a kaptıran Göztepe'de, ileri uçta takımın gol yükünü kimin çekeceği koca bir soru işaretiydi. Sarı kırmızılı ekipte yönetim çok kritik bir hamle yaparak Beşiktaş'la adı anılan Demba Ba'yı kadroya kattı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Takıma katıldığı günden bu yana Süper Lig'de 6 karşılaşmaya çıkan Senegalli golcü; Osmanlıspor, Sivasspor ve Antalyaspor karşılaşmalarını boş geçmedi ve takımına attığı 4 golle büyük katkı sağladı.

I wish you all a good week filled with God’s blessings. #peace #salam #happiness

@ dembabafoot'in paylaştığı bir gönderi ()