Grillitsch geliyor mu? Okan Buruk açıkladı

Florian Grillitsch
Florian Grillitsch

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçının ardından transferi gündemde olan Florian Grillitsch hakkında sorulara yanıt verdi.

Galatasaray, hazırlık kampı dönüşü seyircisi karşısında çıktığı Kasımpaşa maçından 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Galatasaray Teknik Direktör Okan Buruk, Florian Grillitsch hakkında açıklamalarda bulundu, "Grillitsch için bizim de soru işaretlerimiz var. Oyuncu bir takımla hazır bir şekilde çalışmıyor. İlk tercih edeceğimiz oyunculardan biri değil. Daha hazır, direkt takım idmanlarına başlayabilecek oyuncular üstünde duracağız" dedi.

Orta saha transferi için aramaların sürdüğünü belirten Buruk, "Hiçbir bölgede tek alternatif üzerinden gitmiyoruz. En az 3-4 alternatif. Bazen oyuncu istemiyor. Türkiye Ligi ilk tercihleri olmuyor. Bu sıkıntı. Ancak en iyisi için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

  • Okan Buruk: "Berkan-Taylan-Alex gibi iyi oyuncularımız da var, Hamza var. Bu oyunculardan değişik, daha dinamik bir oyuncuya ihtiyacımız var. Sadece dinamik değil, topu da iyi kullanan bir oyuncu istiyoruz ama o da o zaman 50 milyon euro oluyor. Görüştüğümüz oyuncular var."