Guardiola'ya ağır sözler: Çalıştığım en toy teknik direktördü

​Guardiola'ya ağır sözler: Çalıştığım en toy teknik direktördü
​Guardiola'ya ağır sözler: Çalıştığım en toy teknik direktördü

Zlatan İbrahimovic yine çok tartışılacak bir açıklamaya imza attı. İsveçli yıldız, bir dönem Barcelona'da birlikte çalıştığı Guardiola için "Kötü bir insan olmayabilir ama çalıştığım en toy teknik direktördü" dedi.

İddialı açıklamaların adamı İbrahimovic yine açtı ağzını yumdu gözünü. İsveçli yıldız, bir dönem Barcelona'da birlikte çalıştığı Guardiola için oldukça ağır sözler kullandı.

İtalyan basınına konuşan Zlatan, Barcelona'da oynadığı dönem hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Katalan devinde Guardiola ile yaşadığı sorunlara ilişkin net konuşan Manchester United'lı yıldız, Guardiola'nın takım içi sorunlarla baş edemediğini ileri sürdü.

Yıldız oyuncunun açıklamalarından öne çıkan bölümler;

"MESSİ İÇİN BİRÇOK OYUNCUYU HARCADI"

  • "İlk altı ay her şey harikaydı. Sonra sistemi ve taktiği değiştirdi ve işler benim için iyi gitmedi. Onunla konuşmaya gittim ve, 'Sadece tek bir oyuncu için, Messi için birkaç oyuncuyu kurban ettiğini düşünüyorum' dedim. Bana, 'Ben öyle düşünmüyorum ama demek istediğini anlıyorum. Çaresine bakacağım, sorun yok. Her şeyi çözeceğim' dedi. Ben de işlerin yoluna gireceğini düşündüm."

"GERÇEK BİR ADAM SORUNLARDAN KAÇMAZ"

  • "Konuşmamızın ardından çıktığımız ilk maçta yedek kaldım. Sesimi çıkarmadım. Çalışmaya devam ettim. İkinci maçta, yine yedektim. Bana hiçbir açıklama yapmıyordu. Üçüncü maç, yine yedeğim. Sonra dördüncü maç yine yedek… Ortada garip bir durum vardı. Sonra benimle hiç konuşmamaya başladı, yüzüme bile bakmıyordu. Odaya girdiğimde, o dışarı çıkıyordu. Kötü bir insan olmayabilir ama çalıştığım en toy teknik direktördü. Çünkü gerçek bir adam sorunlardan kaçamaz."

👀 #Ibrahimovic ‘in son kurbanı #PepGuardiola oldu.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()