Güne başlarken: 1 Kasım Çarşamba günü neler olacak?

arşiv
arşiv

1 Kasım Çarşamba günü yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bültenimizi incelemeden güne başlamayın.

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. Turizm Şurası'na katılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 3. Turizm Şurası'na katılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. Turizm Şurası'na katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 3. Turizm Şurası'na katılacak.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında E, F, G ve H gruplarında 8 maç oynanacak
Temsilcimiz Beşiktaş, G Grubu 4. maçında Fransa temsilcisi Monaco ile (20:00) karşılaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugünki program şöyle:  Liverpool-Maribor, Sevilla-Spartak Moskova, Shakhtar Donetsk-Feyenoord, Napoli-Manchester City, Porto-Leipzig, Tottenham-Real Madrid, Borussia Dortmund-APOEL
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında E, F, G ve H gruplarında 8 maç oynanacak Temsilcimiz Beşiktaş, G Grubu 4. maçında Fransa temsilcisi Monaco ile (20:00) karşılaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugünki program şöyle: Liverpool-Maribor, Sevilla-Spartak Moskova, Shakhtar Donetsk-Feyenoord, Napoli-Manchester City, Porto-Leipzig, Tottenham-Real Madrid, Borussia Dortmund-APOEL
Başbakan Yıldırım, "TİM İhracat Haftası 2017" etkinliğine katılacak
Başbakan Binali Yıldırım, Swissotel Otel The Bosphorus'da Türk Eximbank ev sahipliğinde düzenlenecek "8. Aman Union Yıllık Toplantısı" ile İstanbul Kongre Merkezi'nde "TİM İhracat Haftası 2017" etkinliğine katılacak.

  
Yıldırım, ayrıca Milli Savunma Üniversitesinde akademik yıl açılışı ve Harp Enstitülerinin eğitime başlaması dolayısıyla düzenlenecek programa da iştirak edecek.
Başbakan Yıldırım, "TİM İhracat Haftası 2017" etkinliğine katılacak Başbakan Binali Yıldırım, Swissotel Otel The Bosphorus'da Türk Eximbank ev sahipliğinde düzenlenecek "8. Aman Union Yıllık Toplantısı" ile İstanbul Kongre Merkezi'nde "TİM İhracat Haftası 2017" etkinliğine katılacak. Yıldırım, ayrıca Milli Savunma Üniversitesinde akademik yıl açılışı ve Harp Enstitülerinin eğitime başlaması dolayısıyla düzenlenecek programa da iştirak edecek.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman basın toplantısı düzenleyecek
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Dolmabahçe Sarayı'nda, Meclis Milli Saraylar tarafından düzenlenen "Sultan 5'inci Mehmet Reşad ve Dönemi Uluslararası Sempozyumu" ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek, döneme ait fotoğraf ve objelerin yer alacağı iki ayrı sergi açacak.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman basın toplantısı düzenleyecek TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Dolmabahçe Sarayı'nda, Meclis Milli Saraylar tarafından düzenlenen "Sultan 5'inci Mehmet Reşad ve Dönemi Uluslararası Sempozyumu" ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek, döneme ait fotoğraf ve objelerin yer alacağı iki ayrı sergi açacak.