GZT Giresunspor'un zor fikstürü

GZT Giresunspor,'un yeni sezon çalışmaları devam ediyor
GZT Giresunspor,'un yeni sezon çalışmaları devam ediyor

Süper Lig'in yeni ekibi GZT Giresunspor, zorlu fikstürüyle dikkati çekiyor. İlk hafta Galatasaray'ı konuk edecek yeşil-beyazlılar, Trabzonspor ve Fenerbahçe ile de ilk 6 hafta içinde karşılaşacak.

44 yıllık Süper Lig hasretine bu sezon son veren GZT Giresunspor, büyük bir heyecanla Süper Lig'i bekliyor. 2021-22 sezonu fikstürünün çekilmesiyle heyecan daha da arttı. Ligi kendi evinde Galatasaray maçıyla açacak yeşil-beyazlılar, ilk hafta Fenerbahçe ve Trabzonspor ile de karşılaşacak. GZT Giresunspor'un bu fikstürü, en zorlu fikstür olarak dikkati çekiyor.

  • İşte GZT Giresunspor'un ilk 6 hafta fikstürü:
  • 1. Hafta: GZT Giresunspor - Galatasaray
  • 2. Hafta: Kasımpaşa - GZT Giresunspor
  • 3. Hafta: GZT Giresunspor - Trabzonspor
  • 4. Hafta: Alanyaspor - GZT Giresunspor
  • 5. Hafta: GZT Giresunspor - Konyaspor
  • 6. Hafta: Fenerbahçe - GZT Giresunspor

Hakan Keleş: Galatasaray'dan çekinmiyoruz

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma için, “44 yıl sonra döndüğümüz Süper Lig’e Giresunspor’a yakışır bir başlangıç yapmak niyetindeyiz” dedi.

Ligin ilk haftasında Galatasaray ile eşleşmelerini değerlendiren Keleş, “Giresunspor olarak biz 44 yıl sonra Süper Lig’de mücadele edeceğiz. Sezonun ilk maçında kendi evimizde Galatasaray ile karşı karşıya geleceğiz. Galatasaray büyük bir camia, sezona zorluk derecesi oldukça yüksek bir maçla başlayacağız. Galatasaray’ın gücüne saygı duyuyoruz fakat kimseden çekinme lüksümüz yok, Süper Lig’de zaten kolay maç yok. Kendi taraftarlarımızın önünde oynayacağımız sezonun ilk maçında sahadan güzel bir skorla ayrılmak ve 44 yıl sonra döndüğümüz Süper Lig’e GZT Giresunspor’a yakışır bir başlangıç yapmak niyetindeyiz” açıklamasını yaptı.