Hakan Çalhanoğlu'nun gecesi

Hakan Çalhanoğlu ve Cutrone galibiyet golünü kutluyor.
Hakan Çalhanoğlu ve Cutrone galibiyet golünü kutluyor.

UEFA Avrupa Ligi F Grubu beşinci hafta maçında Milan, 2-0 geriye düştüğü Dudelange maçında Hakan Çalhanoğlu'nun direksiyona geçmesiyle tarihi bir geri dönüşe imza attı ve sahadan 5-2 galip ayrıldı.

UEFA Avrupa Ligi F Grubu beşinci hafta maçında Milan ile Dudelange karşı karşıya geldi. Giuseppe Meazza’da oynanan mücadelede sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 5-2’lik skorla Milan oldu.

Ev sahibi ekibi galibiyeti getiren golleri 21. dakikada Cutrone, 66. dakikada kendi kalesine Stelvio, 70. dakikada Hakan Çalhanoğlu, 77. dakikada Schnell ve 80. dakikada Borini kaydetti. Konuk takımın sahibi ise 39. dakikada Stolz ve 49. dakikada Turpel’den geldi.

Hakan Çalhanoğlu golün sevincini yaşamak için tribünlere koşuyor.
Hakan Çalhanoğlu golün sevincini yaşamak için tribünlere koşuyor.
  • Mücadeleye ilk 11'de başlayan temsilcimiz Hakan Çalhanoğlu, 90 dakika sahada kaldı. Rakip fileleri bir kez sarsan Hakan Çalhanoğlu'nun ikinci golü ise savunmaya çarptığı için Schnell'e yazıldı.

Alınan bu sonucun ardında Milan puanını 10'a yükseltti ve gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. Dudelange ise ilk 5 maçlar itibariyle henüz puan ya da puanlarla tanışamadı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🙃 Benzer işler.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()