Hakan Ünsal, TFF başkanlığına göz kırptı

46 yaşındaki Hakan Ünsal, 2006'da aktif futbol kariyerini noktalamıştı.
46 yaşındaki Hakan Ünsal, 2006'da aktif futbol kariyerini noktalamıştı.

Galatasaray'ın ve milli takımın eski futbolcusu Hakan Ünsal, görev verilmesi halinde federasyon başkanlığı için hazır olduğunu ifade etti.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in geçtiğimiz hafta istifa etmesinin ardından haziran ayında yapılacak seçimlerde kimlerin aday olacağı merak konusu oldu.

Aktif olarak Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği başkanlığını yürüten Hakan Ünsal, Akşam'a verdiği demeçte bu görev için hazır olduğunu ima ederek şunları dile getirdi:

  • Dernekle ilgili toplantılarda bir araya geldiğimizde bu işe nasıl girebiliriz diye hep konuşmuştuk. Görev verilmesi halinde Türk futboluna katkıda bulunmaya hazırız. Dernek kültüründe de çok şeyler öğrendik, bu işlerin nasıl yürüdüğü analiz ettik. Yurt dışından kendimize örnekler aldık. Zaten mevcut hali hazırda bir kadromuz var, hepsi futbolun içinden gelen sorunları bilen ve ne yapılması gerektiğini anında çözebilecek isimler. Dikkat ederseniz Türk futbolunda ne zaman büyük başarılar yakalanmışsa bu başarıların altında hep biz varız. Teklif gelirse, kapımız çalınırsa biz hazırız. Sorunları biliyoruz, nasıl çözüleceğini de biliyoruz.