Harry Kane'in bonservis bedeli belli oldu

​Harry Kane'in bonservis bedeli belli oldu
​Harry Kane'in bonservis bedeli belli oldu

2017 yılının en golcü oyuncusu olarak Messi ve Ronaldo'nun tahtını sarsan Harry Kane transfer gündeminin bir numaralı ismi olmaya devam ediyor. Tottenham Menajeri Pochettino'nun "Bir bedeli yok" dediği Kane için istenen ücret belli oldu.

Kuzey Londra ekibinde gösterdiği performans ile taraflı tarafsız tüm dünya otoritelerinin takdirini toplayan Harry Kane'in bonservis bedeli belli oldu.

Daha önce Tottenham Menajeri tarafından paha biçilemeyen Harry Kane için 300 milyon pound istendiği ileri sürüldü. Daily Mirror'da yer alan bir habere göre, Real Madrid İngiliz golcünün transferini ancak bu parayı ödemesi halinde tamamlayabilecek.

2017'NİN EN GOLCÜSÜ KANE OLDU

  • 2017 yılında çıktığı son maçta hat-trick yapan 24 yaşındaki Kane, 1995 yılında Premier Lig'de 36 gol atan Alan Shearer ile paylaştığı rekoru tek başına ele geçirdi. İngiliz milli futbolcu, 2017'de tüm kulvarlarda attığı gol sayısını da 56'ya yükseltti. Kane böylece 54 gol kaydeden Lionel Messi, 53'er kez fileleri havalandıran Robert Lewandowski, Cristiano Ronaldo ve Edinson Cavani'nin önünde Avrupa'da 2017 yılının en skorer futbolcusu olmayı başardı.