Havataş Spor Kulübü yeni sezon için hazır

Havataş Spor Kulübü
Havataş Spor Kulübü

Kısa zamanda büyük işler başaran Havataş Spor Kulübü, bu sezon da yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. 2015 yılında başlatılan bu proje, şimdiden meyvelerini vermeye başladı.

2015 yılında Türkiye'deki gençleri spora teşvik etmek, ahlaki ve milli değerlerle hemhal olmalarını sağlamak için kurulan Havataş Spor Kulübü amacını değiştirmeden bu uğurda kayda değer adımlar atmaya devam ediyor.

100-120 yakın lisanslı futbolcu bünyesinde bulunduran kulüp, maçlarını ve antrenmanlarını Küçükköy’de bulunan Albayrak Spor Tesisleri'nde yapıyor.

Havataş Spor Kulübü soyunma odası
Havataş Spor Kulübü soyunma odası

6 kategoride liglere katılan kulübün bu sezonki hedefi alt yapıdan çıkardığı futbolcuları A takım kadrosuna almak ve genç futbolcuları bünyesine dahil ederek A takımla lige girmek. Bu doğrultuda genç bir A takım kuruldu ve alt yapıdan da 10 futbolcu A takım seviyesine yükseltildi. Eylül ayı içerisinde A takım, U-17 ve U-15 maçları başlıyor.

Havataş Spor Kulübü
Havataş Spor Kulübü
  • Kulüp kurucuları; Kemal Günaydın, Mehmet Günaydın, Nizam Günaydın ve Yigit Ali Günaydın. Kulüp başkanı; Kemal Günaydın. A Takım Teknik Sorumlusu; Serkan Bülbül. Yardımcı Antrenörler; Adem Ören, Gökhan İzmir.

Teknik heyet
Teknik heyet

Kulübün amacı, tüzükte de yer alan ahlaki ve milli değerlere sahip çıkan bireyler yetiştirmek için çalışmak, güzel ahlaklı bireyler yetiştirmek olarak belirtilmiş.

Bunun yanında 2017 senesinde U-15, U-16 ve U-17 Kategorilerinde yakaladıkları başarıyı U-14 kategorisinde perçinlemek ve kendi hedefleri olan üst seviyelerde futbolcu yetiştirmek için çalışma ortaya koymak olarak gözüküyor. Kulüp yönetiminin öncü gayretleriyle gençleri kazanmaya çalışan ve aynı zamanda belli bir spor ahlakı oturtmaya çalışan takımda ana hedeflerden birinin de gençleri kötü alışkanlıklardan korumanın onlar için çok değerli olduğunu onlara aktarmak ve çalışmaları bu doğrultuda yapmaya gayret göstermek şeklinde öne çıkıyor. 2017 senesinde kaydedilen başarıları 2018 senesinde de perçinleyerek futbolcuların yeni hedefler koymasını arzu eden kulüp, hem genç takım bazında hem de U-17 ve U-16 da Türkiye Şampiyonası’na gitmek istiyor. A Takımda ise alttan gelen gençleri A Takım seviyesine yükselterek gençler ile hedefe gidileceğini tüm Türkiye’ye gösterme amacıyla çalışmalarını sürdürmekteler.