Hull City'de sürpriz gelişme! Teknik direktörle anlaşamadılar

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı

Shota Arveladze'nin ayrılışının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Hull City, Portekizli teknik adam Pedro Martins ile prensipte anlaşmıştı. Hatta Acun Ilıcalı, son maçı Martins ile birlikte izledi ancak nihai anlaşmanın sağlanamadığı açıklandı.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'de, üst üste alınan 5 mağlubiyetin ardından teknik direktör Shota Arveladze'nin görevine son verilmişti. Yerine Portekizli çalıştırıcı Pedro Martins'i düşünen Acun Ilıcalı, Wigan ile oynanan ve 2-1 kazandıkları son maçı 52 yaşındaki teknik adam ile birlikte izlemişti.

Resmî imzaların kısa süre içinde atılması beklenirken bugün sürpriz bir gelişme yaşandı. Turuncu siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, Pedro Martins ile anlaşılamadığı duyuruldu.

Acun Ilıcalı ve Pedro Martins
Acun Ilıcalı ve Pedro Martins

Hull City'nin yeni teknik direktörü kim?

Andy Dawson
Andy Dawson

Hull City, yoluna kulüp efsanesi Andy Dawson ile devam edecek. 42 yaşındaki İngiliz, Wigan maçında da takımın başındaydı.

  • Hull City, 12 karşılaşmada topladığı 14 puanla 17. sırada yer alıyor. Turuncu siyahlılar pazar günü Huddersfield Town'a konuk olacak.