İlginç itiraf: Başkanla duşa girdim

Serhat Akın
Serhat Akın

Yıllar sonra gelen itiraf...

Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden Serhat Akın, kariyerine ve özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

Hürriyet Gazetesi’nden Kenan Başaran’a özel bir röportaj veren Serhat Akın, Survivor’a katıldığı için pişman olduğunu söyledi ve birlikte forma giydiği oyunculardan oluşan en iyi 11’ini açıkladı.

Serhat Akın ayrıca Anderlecht’te forma giydiği döneme ait ilginç bir anısını da paylaştı. Akın, Brugge derbisinden sonra duşta başkanın kendisine sarıldığını anlattı.

Serhat Akın’ın o anları öyle anlatıyor;

Yedekliği Anderlecht’te öğrendim. Beni oraya yıldız olarak getirdiler. Hooijdonk, “Nasıl aldınız” diye şaşırmış. Hocamız Vercauteren, bilerek beni yedek bıraktı. Takımın bir parçası olmayı öğretti. Brugge ile derbi oynuyoruz. 2 gol attım ve 65’te oyundan aldı. Çıldırdım. Duşa girdim. Başkan geldi. Duşta, adam takım elbiseyle bana sarıldı. Islandı falan. Duşa girdik adamla! “Ne oluyor falan” dedim kendi kendime! Adamlar seviniyor, çünkü 2 gol atmışım. Dedim, “Ben nereye geldim”. Ama 2-2 berabere kaldık. Oysa G.Saray ile 2-2 kaldın mı ne oluyor? Kötü..

gzt
Serhat Akın'ın birlikte oynadığı oyunculardan oluşturduğu en iyi 11...
1.       Rüştüü

  
2.       Marcin Wasilewski 

  
3.       Kompany 

  
4.       Luciano 

  
5.       Ümit Özat 

  
6.       Aurelio 

  
7.       Lucas Biglia 

  
8.       Nicolas Anelka 

  
9.       Christian Wilhelmsson 

  
10.   Alex de Souza

  
11.   Pierre van Hooijdonk
Serhat Akın'ın birlikte oynadığı oyunculardan oluşturduğu en iyi 11... 1. Rüştüü 2. Marcin Wasilewski 3. Kompany 4. Luciano 5. Ümit Özat 6. Aurelio 7. Lucas Biglia 8. Nicolas Anelka 9. Christian Wilhelmsson 10. Alex de Souza 11. Pierre van Hooijdonk