İngiliz basını bombayı patlattı! Redmond, Türkiye'ye geliyor

Nathan Redmond
Nathan Redmond

İngiliz basını, Galatasaray'ın istediği kanat oyuncusunu duyurdu. Sarı-kırmızılıların, Southampton forması giyen Nathan Redmond ile ilgilendiği ve bu hafta kesin temasa geçeceği öğrenildi.

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden ve son oynanan Trabzonspor maçından sonra en az 3 bölgeye daha takviye yapılacağını açıklayan Galatasaray'da kanat bölgesi için büyük bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre de Aslan, rotasını Premier Lig'e çevirdi. Sarı-kırmızılı kulübün, Southampton forması giyen Nathan Redmond ile ilgilendiği öğrenildi. Fakat Kırmızı-beyazlı kulübün, ilk etapta kapıyı 7 milyon eurodan açtığı belirtildi. Yapılan pazarlıklarda ise bu rakam 4 milyon euroya kadar indi.

  • İki taraf arasında bu hafta içerisinde bir görüşme yapılacağı öğrenildi. Oyuncunun yıllık maliyetinin de 2 milyon euroyu bulduğu belirtildi.

Özellikle Okan Buruk'un, İngiliz oyuncuyu kadrosunda görmeyi çok istediği bilgisine ulaşıldı. Redmond; sol kanat, sağ kanat ve forvet arkası mevkilerinde oynayabiliyor.