İngilizler açıkladı! Fellaini, Beşiktaş için yola çıkıyor

​İngilizler açıkladı! Fellaini, Beşiktaş için yola çıkıyor
​İngilizler açıkladı! Fellaini, Beşiktaş için yola çıkıyor

Beşiktaş ile Manchester United, Marouane Fellaini için el sıkıştı. Peki, Beşiktaş haziran ayında ManU ile sözleşmesi bitecek olan Belçikalı futbolcu için ne kadar ödeyecek?

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Marouane Fellaini'nin ocak ayında satış listesine konulmasına karar verdi. Manchester City'nin ardından Premier Lig’de 23 puanla ikinci sırada bulunan ManU'nun patronu Mourinho yapılacak transferlerle şampiyonluk yarışında takımını güçlendirmek istiyor. Bu nedenle Mourinho, gönderilecek futbolcuların listesini yaptı. İlk sırada ise Beşiktaş'ın talip olduğu Marouane Fellaini yer aldı.

8 milyon Euro’ya el sıkıştılar

İngiliz basını, başarılı futbolcunun Beşiktaş'a imza atmak üzere olduğunu ileri sürdü.
İngiliz basını, başarılı futbolcunun Beşiktaş'a imza atmak üzere olduğunu ileri sürdü.

İngiliz Mirror Gazetesi'nin haberine göre; Manchester United haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Belçikalı futbolcu için Beşiktaş'la masaya oturdu. İki kulübün Fellaini'nin ocak ayında gerçekleşecek transfer için 8 milyon Euro'ya el sıkıştığı ileri sürüldü.

İkizi İstanbul’a geldi

Bu sezon Manchester United ile 9 maça çıkan Fellaini 4 gol atıp 1 asist yaptı. Belçikalı futbolcunun ikizi geçtiğimiz haftalarda İstanbul’a gelmiş ve Fenerbahçeli futbolcu Nabil Dirar ile buluşmuştu. Mansour Fellaini’yi İstanbul’da görenler ise gelenin Manchester United’lı futbolcu olduğunu düşünmüştü.