İspanyol basını açıkladı: Paulinho Barcelona'ya çok yakın

İspanyol basını açıkladı: Paulinho Barcelona'ya çok yakın
İspanyol basını açıkladı: Paulinho Barcelona'ya çok yakın

Paulinho'nun kulübü Guangzhou Evergrande oyuncusunu sezon ortasında bırakmak istemese de İspanyol basını Paulinho'nun Katalan kulübüne yakın olduğunu yazdı.

GZT Spor Dış Haberler - Guangzhou Evergrande Paulinho'yu kolay kolay bırakacak gibi görünmüyor. Barcelona'nın 20 milyon Euro'luk teklfine rağmen Çin kulübü, Tottenham'dan 14 milyon Euro'ya transfer ettiği Paulinho'nun sözleşmesinde yer alan 40 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi nedeniyle geri adım atmak istemiyor.

Paulinho kulübünden izin istedi

Guangzhou Evergrande forması giyen Paulinho, Barcelona'nın kendisi için yaptığı teklifi kabul etmeyen kulübünden ayrılmak için izin istedi. Paulinho, Mundo Deportivo'ya yaptığı açıklamada, Barcelona'ya gitmek için kulübünden biraz esneklik istediğini açıkladı.

Barcelona'da oynamak istediğini söyleyen Paulinho, "Kulüp başkanıyla henüz görüşme fırsatım olmadı ama Barcelona'dan bir teklif daha gelirse umarım kolaylık sağlarlar. Daha önce de Barcelona'dan teklif almıştım ancak transferim gerçekleşmedi. Bu kez bu fırsatı kaçırmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Paranın kendisi için hiçbir anlam ifade etmediğini belirten Paulinho, "Rusya'dan da çok astronomik teklifler aldım ama oraya gitmedim. Kariyerimi en iyi şekilde devam ettirmek istiyorum. Barcelona formasıyla Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak harika olurdu." ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki Paulinho, bu sezon Çin Ligi'nde çıktığı 15 maçta 5 gol ve 3 asiste oynadı.

Kaynak: L'Equipe