Dünya devlerinden Türkiye'ye başsağlığı

Avrupa devlerinden destek
Avrupa devlerinden destek

İspanya, Almanya ve Avrupa futbolunun en önemli futbol kulüplerinden olan Barcelona Real Madrid ve Borussia Dortmund, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen depremde hayatını kaybedenlerin yakınları için başsağlığı mesajı yayımladı.

İspanya ve Almanya futbolunun en önemli kulüplerinden, depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı mesajı geldi.

Twitter hesabından başsağlığı dileyen Barcelona, "Türkiye'deki deprem felaketinde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kalbimiz Türkiye ile birlikte." ifadelerini kullandı.

Real Madrid ise "Türkiye ve Suriye'yi etkileyen birkaç saat önce meydana gelen depremin haberini üzüntüyle öğrendik. Başkanımız ve yönetim kurulumuz, bu felaket nedeniyle derin üzüntü yaşıyor. Depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileriz. Tüm yaraların hızla sarılması için dua ediyoruz." mesajını paylaştı.

Son olarak Borussia Dortmund, "Türkiye ve Suriye'de yaşanan deprem bizi en derinden sarstı. Tüm dualarımız sizinle..." paylaşımı yaptı.