İşte Beşiktaş’ın Pastore için ödeyeceği rakam!

​İşte Beşiktaş’ın Pastore için ödeyeceği rakam!
​İşte Beşiktaş’ın Pastore için ödeyeceği rakam!

PSG ile sezon sonunda yollarını ayıracağını açıklayan Javier Pastore, Beşiktaş'ın atağa geçmesine neden oldu. Siyah-beyazlı kulübün 28 yaşındaki futbolcu için gözden çıkardığı rakam da belli oldu.

Gelecek sezon planlarına erkenden başlayan Beşiktaş, PSG ile yollarını ayırmaya hazırlanan Javier Pastore'nin açıklamalarının ardından çalışmalarına hız verdi. Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş yetenekli futbolcu için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

10 milyon Euro

28 yaşındaki orta saha oyuncusu konusunda çalışmalarını sürdüren Kara Kartal’ın, tecrübeli futbolcu için ayırdığı bütçe ortaya çıktı. Fransız ve İtalyan basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş’ın, başarılı isim için 10 milyon Euro (yaklaşık 50 milyon TL) ödemeye hazır olduğunu menacerler aracılığıyla PSG’ye ilettiği kaydedildi.

15 milyon Euro istiyorlar

Javier Pastore bu sezon PSG ile 27 maça çıktı ve 5 kez fileleri havalandırdı.
Javier Pastore bu sezon PSG ile 27 maça çıktı ve 5 kez fileleri havalandırdı.

Sezon sonunda oyuncusuyla yollarını ayırmayı planlayan Fransız ekibinin de menajerler aracılığıyla gelen bu öneriye, “Teklifi 15 milyon Euro (yaklaşık 75 milyon TL) seviyesine çekerseniz kabul edebiliriz” cevabını verdiği kaydedildi. İlk temasın ardından Başkan Fikret Orman’ın, konuyu kurmaylarıyla görüşüp sonrasında karara varacağı bildirildi.

Başkan el attı

Anderson Talisca’nın takımdan ayrılması ihtimalini düşünerek bu oyuncu için atağa kalkan Başkan Fikret Orman, bu oyuncu için PSG’ye uzun süredir pres yapıyor. Paris Saint-Germain’in Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’le Parc des Princes’ta oynadığı karşılaşmayı Fransa’da takip eden Başkan Fikret Orman, geçen hafta da Katar ziyaretinde PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi’yle görüşüp forma hediye etmişti.