İşte Milli Takım için yeni adaylar

Milli Takım'da hoca değişikliği
Milli Takım'da hoca değişikliği

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. Tecrübeli çalıştırıcının yerine Aykut Kocaman ya da Okan Buruk'un gelmesi ihtimali belirdi. Terim ve Denizli de alternatifler arasında.

Euro 2020'de alınan başarısız sonuçların ardından Dünya Kupası Elemeleri'nde Hollanda'ya 6-1 yenilen A Milli Takım 'da Şenol Güneş'le yollar ayrıldı. Dün TFF'nin Riva'daki tesislerinde 69 yaşındaki teknik direktör TFF Başkanı Nihat Özdemir'le toplantı gerçekleştirdi. Dün kararla ilgili bir şey açıklanmadı ancak TFF bugün yaptığı açıklama ile tecrübeli teknik adamla karşılıklı olarak anlaşıp yolların ayrıldığını duyurdu.

Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından tecrübeli antrenörün yerine Aykut Kocaman ya da Okan Buruk isimleri gündeme geldi.

A Milli Takım için birkaç seçenek bulunuyor. Bunlardan ilki Fatih Terim ya da Mustafa Denizli gibi tecrübeli antrenörleri 4 maç için takımın başına getirmek.

Diğer seçenekler ise büyük takım tecrübesi bulunan Aykut Kocaman ve Başakşehir ile şampiyonluk yaşayan Okan Buruk.

Löw de radarda

Yabancı bir teknik direktörle devam kararı çıkması halinde ilk olarak Joachim Löw'e gidilecek.

Alman çalıştırıcı Euro 2020'nin ardından Almanya Milli Takımı'nı çalıştırmayı bırakmıştı. Löw'ün yerine Bayern Münih'ten ayrılan Hansi Flick getirildi.