Jorge Jesus'tan, Sevilla'ya övgüler: ''Buranın Real Madrid'i...''

Jorge Jesus
Jorge Jesus

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Jorge Jesus, son 16 turundaki rakibi Sevilla hakkında övgü dolu konuştu. İşte Portekizli teknik adamın açıklamaları...

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile eşleşen Fenerbahçe karşılaşmadan önce son maçını oynadı. Mücadelenin ardından sarı lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus, Sevilla'ya övgü dolu açıklamalar yaptı.

"Bu turnuvanın Real Madrid’i diyebiliriz"

  • Jorge Jesus

Avrupa maçı öncesi Jesus, “Sevilla’ya karşı penaltılarda bir final kaybetmiştim. Onlara karşı pek iyi anılarım yok. Avrupa Ligi finalini onlara karşı kaybetmiştim. Biliyorsunuz ki Sevilla, Avrupa Ligi’nin en çok kazanan takımı. Bu turnuvanın Real Madrid’i diyebiliriz. Şansımız az gibi gözükse de biz kendimize inanıyoruz. Perşembe günü iyi bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus

  • 2013-2014 sezonunda Jesus, Benfica'nın başındayken Sevilla'ya finalde penaltılarda 4-2 mağlup olmuştu.

Kırmızı beyazlılar, turnuvayı son 9 yılda 4 kere kazandığından dolayı futbolseverler, Avrupa Ligi'nin adını ''UEFA Sevilla Ligi'' olarak görür oldu.

Sevilla
Sevilla

İspanya ekibi bu sezon ligde beklentilerin oldukça altında. Son olarak Atletico Madrid'e 6-1 yenilen Sevilla, La Liga'da 16. sırada yer alıyor.