Jose Mourinho eski takımına mı dönüyor?

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Roma'da teknik direktörlük kariyerine devam eden Jose Mourinho için büyük bir iddia ortaya atıldı. Portekizli teknik adam için eski kulübü devreye girdi. İşte detaylar...

İtalyan ekibi Roma'yı çalıştıran dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu eski kulübünün istediği ortaya çıktı. Real Madrid, İtalyan ekibinde başarılı bir performans ortaya koyan Portekizli çalıştırıcıyı yeniden istiyor.

Real Madrid iddiası

Jose Mourinho'nun adı eski kulübü Real Madrid ile anıldı. İddialara göre İspanyol ekibi Ancelotti ile yolları ayırıp eski hocasına tekrardan kavuşmak istiyor.

Barcelona ile arasındaki 12 puan fark

İspanyol devi Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etse de La Liga'da işler istenildiği gibi gitmiyor. Son olarak lider Barcelona'ya El Clasico'da 2-1 mağlup olan eflatun-beyazlılar, ezeli rakibinin 12 puan gerisine düştü.

Olası ayrılıkta hedef Mourinho

İspanya Ligi'nde şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Real Madrid'de, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin geleceği belirsizliğini koruyor. İtalyan teknik adamın ismi Brezilya Milli Takımı ile anılırken, Real Madrid olası bir ayrılığa karşı Jose Mourinho'yu gündemine aldı.


  • Jose Mourinho, Real Madrid'de 3 sezon görev yaptı. Eflatun-beyazlılarla 1 La Liga, 1 Kral Kupası, 1 de İspanya Süper Kupası olmak üzere 3 kupa kaldırdı. 60 yaşındaki teknik adam, Roma'yı da geçen sezon ilk kez düzenlenen UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyon yaparak tarihe geçti.