Jose Mourinho'nun gözü Fenerbahçe'nin genç futbolcusunda!

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Teknik direktör ve transfer konusundaki çalışmalarına devam eden Fenerbahçe ile ilgili sürpriz bir son dakika gelişmesi yaşandı. İtalyan basını Jose Mourinho yönetimindeki Roma'nın sarı-lacivertlilerde forma giyen genç futbolcuyu transfer gündemine aldığını duyurdu.

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki kötü gidişatın uzun süre devam etmesi sonrası Fenerbahçe'de fatura teknik direktör Vitor Pereira'ya kesildi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç ve kurmayları yeni teknik adam konusunda çalışmalarına devam ederken transfer girişimlerini de hızlandırdı.

Fenerbahçe'de tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken İtalyan basını sürpriz bir transfer iddiası ortaya attı.

Mourinho'nun gözü onda
Mourinho'nun gözü onda

Sarı-lacivertlilerde tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken İtalyan basınından sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Calciomercato, Jose Mourinho yönetimindeki Roma'nın Fenerbahçe'nin genç yıldızıyla ilgilendiğini belirtti

Berke'yi yakın takibe aldı

Calciomercato'nun haberine göre; İtalya Serie A ekibi Roma, Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Berke Özer'i gündemine aldı. Sarı-lacivertli takımın 2000 doğumlu kalecisini Roma'nın sportif direktörü Tiago Pinto'nun yakından takip ettiği vurgulandı.

Berke'yi yakın takibe aldılar
Berke'yi yakın takibe aldılar
  • Genç file bekçisi 14 mücadelede forma giyerken kalesinde 14 gol gördü. Berke Özer bu maçların 5'inde ise kalesini gole kapattı.