Karabükspor-Beşiktaş maçını şifresiz izleyebilirsiniz

​Karabükspor-Beşiktaş maçını şifresiz izleyebilirsiniz
​Karabükspor-Beşiktaş maçını şifresiz izleyebilirsiniz

Her hafta Türkiye Süper Ligi'nden 2 maçı şifresiz yayınlayacağını açıklayan Azerbaycan'da yayın yapan CBC Sport kanalı, bugün saat 17.00'da oynanacak Karabükspor-Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz olarak yayınlayacak.

Süper Lig'in 4.haftasında Karabükspor ile Beşiktaş saat 17:00'da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecekler.

Bu karşılaşma beIN Sports kanalından şifreli, Azerbaycan'da yayın yapan CBC Sports kanalından ise şifresiz olarak yayınlanacak. CBC Sports kanalı daha önce her hafta Süper Lig'den 2 maçı şifresiz olarak yayınlayacağını açıklamıştı.

CBC SPORTS NASIL İZLENİR?

CBC Sports kanalını izlemek için öncelikle uydunuzu

AzerSpace 46° olarak seçmeniz gerekiyor. Bu aşamayı tamamladıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11135 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport Tv yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

  • Frekans ayarları
    Uydu: AzerSpace 46°
    Frekans: 11135 H 27500