Karşınızda dünyanın en pahalı futbolcusu, Pogba

Manchester United, Fransız oyuncu Pogba'yı 105 milyon Euro'luk rekor bonservisle renklerine bağladı. İngiliz ekibiyle 5+1 yıllık sözleşme imzalayan yıldız futbolcu dünyanın en pahalı futbolcusu oldu.

Manchester United, dünya transfer rekorunu kırarak Paul Pogba'yı transfer etti.

Manchester United, Paul Pogba ve Fransız süperstarın menajeri Mino Raiola tarafından transfer resmen duyuruldu. Pogba'nın pazartesi günü Manchester United tesislerine gelerek sağlık testlerinden geçtiği ve sorun çıkmaması üzerine 5+1 yıllık sözleşme imzaladığı doğrulandı.

Juventus'tan yapılan resmi açıklamada bonservis ücretinin 105 milyon euro olduğu ve 2 yılda ödeneceği belirtildi. Ayrıca, 5 milyon euroluk bir bonus maddesinin de olduğu eklendi.


Paul Pogba, Manchester United'ın bu yıl 4. büyük transferi
Paul Pogba ile birlikte Manchester United, Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan ve Eric Bailly'i de transfer ederek bu yazın 4. büyük transferini yapmıuş oldu.

İmzanın ardından konuşan Paul Pogba, "Geri döndüm. İstediğim her şeyi kazanmak için Manchester United en doğru kulüptü." yorumunu yaptı.


Jose Mourinho ise, "Geleceğin takımını kuruyoruz. Paul Pogba daha çok genç ve dünyanın en iyilerinden biri. Hızlı, güçlü, gol atıyor ve kendisinden daha tecrübelilere göre bile oyunu çok iyi okuyor." yorumunu yaptı.
Paul Pogba, Manchester United'ın bu yıl 4. büyük transferi Paul Pogba ile birlikte Manchester United, Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan ve Eric Bailly'i de transfer ederek bu yazın 4. büyük transferini yapmıuş oldu. İmzanın ardından konuşan Paul Pogba, "Geri döndüm. İstediğim her şeyi kazanmak için Manchester United en doğru kulüptü." yorumunu yaptı. Jose Mourinho ise, "Geleceğin takımını kuruyoruz. Paul Pogba daha çok genç ve dünyanın en iyilerinden biri. Hızlı, güçlü, gol atıyor ve kendisinden daha tecrübelilere göre bile oyunu çok iyi okuyor." yorumunu yaptı.
Bale 100 milyon euro, Ronaldo 94 Milyon euro

                                    
                                    Real Madrid, 2009 yılında Manchester United forması giyen Portekizli Cristiano Ronaldo'yu 94 milyon, 2013 yılında ise Tottenham Hotspur'da oynayan Galli yıldız Gareth Bale'i 100 milyon Euroya transfer ederek rekor kırmıştı. 

İtalya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Juventus'ta geçen sezon 49 maça çıkan ve 10 gol, 12 asistlik performans sergileyen Pogba, sezonu lig şampiyonluğu ve İtalya Kupası ile tamamlamıştı. Siyah-beyazlı takımda son dört sezondur şampiyonluk sevinci yaşayan Fransız yıldız, 2014-15 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İtalyan temsilcisiyle final oynamıştı.
Bale 100 milyon euro, Ronaldo 94 Milyon euro Real Madrid, 2009 yılında Manchester United forması giyen Portekizli Cristiano Ronaldo'yu 94 milyon, 2013 yılında ise Tottenham Hotspur'da oynayan Galli yıldız Gareth Bale'i 100 milyon Euroya transfer ederek rekor kırmıştı. İtalya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Juventus'ta geçen sezon 49 maça çıkan ve 10 gol, 12 asistlik performans sergileyen Pogba, sezonu lig şampiyonluğu ve İtalya Kupası ile tamamlamıştı. Siyah-beyazlı takımda son dört sezondur şampiyonluk sevinci yaşayan Fransız yıldız, 2014-15 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İtalyan temsilcisiyle final oynamıştı.