Kayserispor Teknik Direktörü Samudica hakemi öptü

​Kayserispor Teknik Direktörü Samudica hakemi öptü
​Kayserispor Teknik Direktörü Samudica hakemi öptü

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Kayserispor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Kayserispor Teknik Direktörü Samudica, Ryan Mendes'in attığı 2.golden sonra kendini kaybetti ve yan hakemi öptü.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Kayserispor'un Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta çok ilginç bir olay yaşandı.

Karşılaşmanın 64. dakikasında Ryan Mendes, önüne aldığı topu sürdü ve Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı ile karşı karşıya kaldı. Mendes vuruşunda Serkan'ı avladı ve Kayserispor'u 2-0 öne geçirdi. Ryan Mendes'in attığı bu gol sonrası Kayserispor'un Rumen Teknik Direktörü Marius Samudica, sevinçten kendinden geçti.

Sevinçle önce futbolcularına sarılan ve Jean Armel Kana Biyik'i öpen Rumen teknik direktör Marius Sumudica, hızını alamayarak hakem Ali Palabıyık'ın maçta yardımcılığını yapan Kıdemli Yardımcı Hakem Kemal Yılmaz'ı da öptü.

Tüm maçlarda oldukça heyecanlı tavırlarıyla dikkat çeken Samudica, maç sonunda da tribünlere çıkarak takıma destek olan taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kayserispor ile bu sezon çok iyi bir performans sergileyen Samudica, 9 maçta aldığı 5 galibiyet, 2 beraberlikle 17 puan topladı. Kayserispor şu an ligde 4. sırada bulunuyor.