Kayserisporlu futbolcudan muhabire fırça: Amacın ne?

Kayserisporlu futbolcudan muhabire fırça: Amacın ne?​
Kayserisporlu futbolcudan muhabire fırça: Amacın ne?​

Süper Lig 10.haftasında dün akşam oynanan ve 3-3 berabere biten Fenerbahçe-Kayserispor maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kayserisporlu Deniz Türüç, bir muhabirin sorusu üzerine sinirlendi ve muhabire fırça attı.

Süper Lig'in 10.haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Kayserispor'u ağırladı. Maç Kayserisporlu Asamoah Gyan'ın 90+5. dakikada attığı golle 3-3 berabere sonuçlandı.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Deniz Türüç, Fenerbahçe'nin attığı ilk golden önce Ozan Tufan'ın müdahalesiyle yerde kalmasını da değerlendirdi. İşte Deniz Türüç'ün açıklamaları:

  • "Ayağımda şimdi bir şişlik var. Yüzde yüz faul. Bu pozisyonu kim görürse görsün herkesin aynı söyleyeceğini düşünüyorum. Faul verilmedi ve bu hakemin büyük hatasıydı. Maçın bütününe bakmak gerekirse hakem güzel maç yönetti.
  • Ben yerde yatarken topu dışarı atmadılar. Ben pozisyonu göremedim. Topu niye dışarı atmadılar? Kendi tercihleri. Saygı duyuyorum onlara. 1 puan aldığımız için mutluyuz."

"AYAĞINI GÖREBİLİR MİYİM?" SORUSUNA ÇOK SİNİRLENDİ

Beyaz TV muhabirinin yaşanan pozisyonla ilgili sorduğu bir soru üzerine çok sinirlenen Deniz Türüç, "Sizin amacınız ne" diyerek tepki gösterdi. İşte o diyalog:

Beyaz TV muhabiri: "Fenerbahçe taraftarı sana 'numara yaptın' diye tepki gösterdi. Bunun için ne diyorsun?"

Deniz Türüç: "Ayağımda büyük bir kanama ve şişlik var."

Beyaz TV muhabiri: "Ayağını görebilir miyim?"

Deniz Türüç: Şu anda çorap var çıkarmak istemiyorum. Yani söyledim, sizin amacınız ne?

Deniz Türüç daha sonra, "Fenerbahçe taraftarı ve kulübü büyük bir camia. Yani ben saygı duyuyorum ama dediğim gibi ayağımda şişlik ve kanama var" ifadelerini kullanıp röportajı sonlandırdı.