Kingsley Coman yine sakatlandı

Coman, oyuna girdikten 10 dakika sonra çıkmak zorunda kaldı.
Coman, oyuna girdikten 10 dakika sonra çıkmak zorunda kaldı.

Bayern Münih forması giyen ve "Bir daha sakatlanırsam futbolu bırakırım" diyen Fransız futbolcu Kingsley Coman, Hertha Berlin maçında oyuna girdikten 10 dakika sonra sakatlanarak sahayı terk etti.

Almanya Bundesliga'da dün oynanan Bayern Münih-Hertha Berlin maçında Fransız futbolcu Kingsley Coman sakatlanarak sahayı terk etti.

Henüz 22 yaşında olmasına rağmen kariyerinde 7 lig şampiyonluğu bulunan yıldız isim, dün oynanan maçta bir kez daha şansız bir şekilde oyuna girdikten 10 dakika sonra sakatlandı ve mücadelenin 68. dakikasından itibaren oyuna devam edemedi.

  • Bild'de yer alan habere göre Fransız futbolcu, 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak ve Şampiyonlar Ligi'nde 13 Mart'ta rövanşı oynanacak olan Liverpool maçını kaçıracak.

"Bir daha sakatlanırsam futbolu bırakırım"

Geçtiğimiz aylarda Telefoot'a konuşan 22 yaşındaki yıldız futbolcu, sol ayağının üçüncü bir ameliyatı kaldırmayacağını söyleyerek şunları ifade etmişti:

  • Sahalara dönmüş olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim için çok zor geçen bir yılı geride bıraktım. Sakatlandığım zaman dünyanın sonu oluyor. Bir daha böyle anlar yaşamak istemiyorum. Üçüncü bir operasyonu kaldıramam. Kendime dikkat ediyorum ama sakatlanırsam artık bırakırım.

22 yaşında 7 şampiyonluk yaşadı

Profesyonel olarak formasını giydiği her takımda şampiyonluk yaşayan Fransız yıldız, 2015-2016 sezonunda ise mutlu sona iki kez ulaştı. Genç futbolcu ağustos ayında bir kez maça çıktığı Juventus'la Serie A'yı, ardından transfer döneminin sonunda gittiği Bayern ile üç kez Bundesliga'yı kazandı.

Kingsley Coman'ın şampiyonlukları şöyle:

  • 2013, 2014 - PSG
  • 2015, 2016 - Juventus
  • 2016, 2017, 2018 - Bayern Münih