Süper Lig'e bir dünya yıldızı daha! 5 kez Şampiyonlar Ligi kazandı...

Isco
Isco

Amir Hadziahmetovic'i Beşiktaş'a satan Konyaspor, Boşnak futbolcunun yerini dünyaca ünlü bir yıldızla doldurmayı planlıyor. Yeşil beyazlılar, kariyerinde 5 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan Isco ile görüşüyor.

7 yıldır kadrosunda bulunan Amir Hadziahmetovic'i 3,2 milyon euro bonservisle Beşiktaş'a satan Konyaspor, yerine yıldız bir oyuncu almayı planlıyor.

Konyaspor Başkan Vekili Mehmet Akcan, Real Madrid ile 5 kez Şampiyonlar Ligi zaferi yaşayan Isco ile görüştüklerini açıkladı.

  • Mehmet Akcan: "Isco ile görüşüyoruz. Transferi için elimizden geleni yapıyoruz. Şansımız yüzde elli."

20 şampiyonluğu var

Tam adı Francisco Román Alarcón Suárez olan Isco; Real Madrid ile 5'i Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 19 şampiyonluk yaşadı.

  • 30 yaşındaki orta saha; 3 UEFA Süper Kupa, 3 La Liga, 3 İspanya Süper Kupa, 1 İspanya Kupası ve 4 FIFA Kulüpler Dünya Kupası zaferi elde etti.

Isco, 2013'te İspanya 21 Yaş Altı Milli Takımı ile de Avrupa şampiyonu oldu.

9 sezon oynadığı Real Madrid'den bu sezon başında ayrılıp Sevilla'ya transfer olan Isco, 19 maçta 1 gol - 2 asistlik performans sergiledi.

  • Devre arasında sözleşmesini fesheden yıldız oyuncu, Bundesliga ekibi Union Belin ile anlaşıp sağlık kontrolünden bile geçti ama daha sonra sözleşme şartları nedeniyle transfer gerçekleşmedi.