Kostas Mitroglou sınıfta kaldı

Kostas Mitroglou değerlendiremediği pasın ardından üzülüyor.
Kostas Mitroglou değerlendiremediği pasın ardından üzülüyor.

Galatasaray'da yeni transfer Kostas Mitroglou, Aytemiz Alanyaspor karşısında sınıfta kaldı. Yunan forvet, 45 dakika boyunca yalnızca 5 kez topla buluşarak rakip takımın kalecisi Haydar Yılmaz'ın bile gerisinde kaldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın yeni transferi Kostas Mitroglou, sarı kırmızılı formayla verdiği ilk sınavda Aytemiz Alanyaspor karşısında beklentilerin uzağında kaldı.

Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında etkisiz bir görüntü çizen Yunan futbolcu, sahanın topla en az buluşan ismi oldu. Aytemiz Alanyaspor karşısında ilk yarıda yalnızca 5 kez topla buluşan Mitroglou, bu anlamda sahanın en kötü ismi olarak dikkati çekti.

  • Aytemiz Alanyaspor file bekçisi Haydar Yılmaz, 7 kez topla buluşarak Kostas Mitroglou’nu geride bıraktı ve Mariano ile birlikte topla en buluşan ikinci isim oldu.

Sarı kırmızılı taraftarlar da sosyal medyada Kostas Mitroglou'nun bu performansına eleştiri getirdi. Yunan forvet için 'görünmez' ve 'sihirbaz' gibi yakıştırmalar yapıldı.

Fatih Terim'den de geçer not alamayan Yunan futbolcu, ilk maçının 55. dakikasında oyundan alındı ve yerini Sinan Gümüş'e bıraktı.