Linnes'in 'dalya' heyecanı

Sarı-kırmızılı takımda 4. sezonunu geçiren Linnes, daha önce görev aldığı 99 maçta 3 kez ağları havalandırdı
Sarı-kırmızılı takımda 4. sezonunu geçiren Linnes, daha önce görev aldığı 99 maçta 3 kez ağları havalandırdı

Norveçli futbolcu, Süper Lig'de yarın İstikbal Mobilya Kayserispor ile oynanacak karşılaşmada görev alması halinde Galatasaray forması altında 100. resmi maçına çıkacak.

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes, sarı-kırmızılı takımda 100. resmi maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Martin Linnes, Spor Toto Süper Lig'de yarın Türk Telekom Stadı'nda İstikbal Mobilya Kayserispor ile oynanacak karşılaşmada görev alması halinde sarı-kırmızılı takımdaki 100. resmi maçına çıkacak.

Norveç'in Molde ekibinden 2015-2016 sezonunun devre arasında transfer edilen 27 yaşındaki savunma oyuncusu, 4. sezonunu geçirdiği Galatasaray'da şu ana kadar 99 resmi müsabakada görev yaptı.

  • Martin Linnes, Süper Lig, Türkiye Kupası, TFF Süper Kupa, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde forma giydiği bu müsabakalarda 3 kez ağları havalandırdı.

Galatasaray'da 3 kupa sevinci yaşadı

Martin Linnes, Galatasaray kariyerinde 3 kez kupa kazanma sevinci yaşadı.

Norveçli futbolcu, sarı-kırmızılı takımda 2015-2016 sezonunda Türkiye Kupası, 2016-2017 sezonunda TFF Süper Kupa ve geçen sezon da Süper Lig şampiyonluğu gördü.

  • Profesyonel kişiliğiyle dikkati çeken ve taraftarların en sevdiği futbolculardan olan Linnes, asıl mevkisi sağ bek olmasına rağmen sarı-kırmızılı takımda savunmanın solunda da görev yapıyor.

Sözleşmesi uzatıldı

Galatasaray Kulübü, geçen hafta Martin Linnes'in sözleşmesini 2 yıl uzattı.

Sarı-kırmızılı kulüp, 2020-2021 sezonu sonuna kadar yeni sözleşme imzaladığı Norveçli futbolcuya her bir sezon için 1 milyon 400 bin avro sabit ücret ödeyecek.